HINDU MEALS (HNML)
Hindu
religionen er delt i to hovedgrupper: Non vegetar Hindu og Strengt vegetar
Hindu.
Hindu
vegetarer er generelt meget strenge med deres madvaner, og medlemmer af "The
Jain and Harwary communities" vil heller ikke spise rodfrugter, så som
ingefær, hvidløg, løg, kartofler og gulerødder. Æg er heller ikke
accepteret af visse Hindu vegetarer.
Non-vegetar
Hinduer vil altid afstå fra at spise oksekød, og sommetider også svinekød.
Hindu
mad, uanset type, skal altid være krydret.
Ikke tilladte råvarer |
Tilladte råvarer |
Oksekød | Lam |
Oksekødsprodukter eks. bouillon terninger | Svinekød |
Kalv | Æg |
Fisk + skaldyr | |
Fjerkræ | |
Ris | |
Frisk frugt + grøntsager | |
Mel + gryn + kartofler + pasta (stivelse) | |
Majs + majsmel | |
Mejeri produkter | |
Krydderier + krydderurter | |
Bælgfrugter |