HINDU MEALS (HNML)

Hindu religionen er delt i to hovedgrupper: Non vegetar Hindu og Strengt vegetar Hindu.

Hindu vegetarer er generelt meget strenge med deres madvaner, og medlemmer af "The Jain and Harwary communities" vil heller ikke spise rodfrugter, så som ingefær, hvidløg, løg, kartofler og gulerødder. Æg er heller ikke accepteret af visse Hindu vegetarer.

Non-vegetar Hinduer vil altid afstå fra at spise oksekød, og sommetider også svinekød.

Hindu mad, uanset type, skal altid være krydret.

 

Ikke tilladte råvarer

Tilladte råvarer

Oksekød Lam
Oksekødsprodukter eks. bouillon terninger Svinekød
Kalv Æg
Fisk + skaldyr
Fjerkræ
Ris
Frisk frugt + grøntsager
Mel + gryn + kartofler + pasta (stivelse)
Majs + majsmel
Mejeri produkter
Krydderier + krydderurter
Bælgfrugter